EKN, Elisabeth Karlsson

Om mig

Om mig och de flygande hundarna på en matta i rymden

Måleriet för mig in i andra världar. Ibland vet jag vart jag är på väg, men så finns det stunder då  det jag fått fram blev något annat än jag föreställde mig från början. Men måleriet är också koncentration på hög nivå.

Så här kom de flygande hundarna till:
Året var 2004 och jag hade semester. Satt och tittade ut mot tallskogen. Solen gassade. “Vad hände med Laika egentligen – hunden som ryssarna skickade upp en en rymdsond på 1950-talet?” Jag funderade vidare och kom på att det kanske är massor av hundar som svävar i rymden på flygande mattor och så började jag måla. Med åren har de blivit både oljemålningar, tuschteckningar, en mosaikvägg  och skulpturer med mina älskade vänner.

Ser ofta likheter mellan människor och deras hundar – vilket är mycket fascinerande. Men det är inte bara hundar som är mitt tema, kika gärna under sidan EKN art så får du kika in i en del av min värld.

Förresten, EKN, står för Elisabeth Karlsson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

cartier love bracelet replica,christian louboutin replica, moncler outlet online,cartier love bracelet replica,christian louboutin replica, cartier love ring replica,cartier love bracelet replica,christian louboutin replica, christian louboutin replica,red bottoms replica