EKN art

 

Mitt skapande är inte begränsad till en teknik – jag låter tekniken bero på vad som känns roligast att jobba i. En annan aspekt är ju naturligtvis även vad det är för känsla som jag vill uttrycka.

Jag har haft fler utställningar, både separatutställningar och samlingsutställningar. Det mest omfattande jobbet jag gjort hittills är en mosaikvägg med Flygande hundar på en matta i rymden. Utsmyckningen gjordes  i en klädbutik inriktad mot HipHop. Butiken hette Gulan och låg på Södermannagatan på Södermalm . Idag är det ett bryggeri där. Motivet  – Flygande hundar på en matta i rymden  -består av tre hundar som sitter på en trasmatta i rymden. De flyger runt bland planeter och stjärnor. De största hundarna är två meter höga och trasmattan är fem meter lång.

Ett återkommande tema i min konst är flygande hundar på en matta i rymden. Även rymdfåglar är ett kärt motiv, liksom människor. På sidan Om mig  kan du läsa mer om mitt tema  Flygande hundar på en matta i rymden. Titelbilden på ekn-art.se är ett foto av mosaikväggen.

Under EKN-art på sidan mosaik kan du se några fler bilder av mosaikväggen. Fler bilder från mosaikväggen Flygande hundar på en matta i rymden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

cartier love bracelet replica,christian louboutin replica, moncler outlet online,cartier love bracelet replica,christian louboutin replica, cartier love ring replica,cartier love bracelet replica,christian louboutin replica, christian louboutin replica,red bottoms replica